|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Briketter
Indhold på siden:

Cook it Grill starter t/hurtig opvarmning af kul/Briketter.
Grill starter t/hurtig opvarmning af kul/Briketter Effekt: 800 watt - 230V/50Hz Fremstillet i rustfri metariale og greb i nylon Kabel: 1,75 m. Kullene får en perfekt glød på ca. 10 min. Inkl. stål holder til aflægning.. se mere hos multikoeb.dk.
Kategori: Grill & tilbehør - Havecenter|Grill & tilbehør|Optænding
Budget briketter 2,5 kg..
Briket perfekt til kuglegrill og kassegrill. 2,5 kg pr. pose.
Kategori: Grill & tilbehør - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grillkul, grillbriketter og rygeflis
Budget briketter 9 kg.
Træbriketter med en brændtid på 3-4 timer og passer til enhver briketgrill; herunder de populære kuglegrill..
Kategori: Grill & tilbehør - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grillkul, grillbriketter og rygeflis
Ø95 briketter.
Stor glødeflade giver en hurtig opvarmning Alle der har prøvet at ankomme til et koldt sommerhus ved, at det kun kan gå for langsomt med at få tændt op i brændeovnen. I sådan et tilfælde har Ø95 briketterne en stor fordel i forhold til andre typer brænde. Når Ø95 træbriketterne antændes ekspanderer de,.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Have,Brænde og andet optænding,Træbriketter
Ild&mad briketter 2,5 kg.
Løvtræsbriketter med en brændetid på 4-5 timer fra Ild&mad. Ild&mad til din grillaften Ild&mad er en bred serie af kvalitetsprodukter specielt til dig, der er vild med at grille. Med Ild&mad har du et kvalitetsstempel, der på en nem og inspirerende måde guider dig til det gode grillvalg. Kig efter Ild&mad,.
Kategori: Grill & tilbehør - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grillkul, grillbriketter og rygeflis
Ild&mad briketter 9 kg.
Løvtræsbriketter med en brændetid på 4-5 timer. Ild&mad til din grillaften Ild&mad er en bred serie af kvalitetsprodukter specielt til dig, der er vild med at grille. Med Ild&mad har du et kvalitetsstempel, der på en nem og inspirerende måde guider dig til det gode grillvalg. Kig efter Ild&mad, når det skal.
Kategori: Grill & tilbehør - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grillkul, grillbriketter og rygeflis
2 paller briketter.
Med dette sæt træbriketter får du det bedste fra to verdener. De lyse briketter udvikler meget varme på lidt kortere tid, hvor de mørke hardwood træbriketter afgiver varmen over en længere periode. Træbriketterne er produceret udelukkende af rent savsmuld og uden bindemidler. Husk at briketter ikke tåler at.
Kategori: Diverse - Have,Brænde og andet optænding,Træbriketter
Rösle grillrist.
Grillrist fra Rösle Denne grillrist fra Rösle lagrer og leder varmen effektivt og skaber en brændemærkeeffekt, som tilfører kødet et perfekt grillmønster. Ved hjælp af håndtagene kan risten nemt og bekvemt placeres på de varme briketter og fjernes igen. Ø 60 cm.
Kategori: Grill & tilbehør - Haveliv Grill & bålpladser Grilltilbehør Grillredskaber & -bestik
Ã…ben Kulgrill 33 x 43 cm.
Åben Kulgrill 33 x 43 cm- Stående grill af metal med justerbar grillrist - Velegnet til at grille med både kul og briketter Leveres i én af farverne på billedet - det er ikke muligt at vælgeStørrelse på grill: diameter ca. 33 cm, højde 43 cm.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Haveprodukter
Premium Heat Træbriketter 2 paller.
De lyse træbriketter er fremstillet af sammenpresset, ren savsmuld og har en en brændværdi på ca. 4400 kcal/kg, hvilket vidner om et produkt i høj kvalitet. Træbriketterne er en velegnet brændselsform i alle typer brændeovne og åbne pejse. Briketterne er særligt velegnede til åbne pejse, da der ikke springer.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Have,Brænde og andet optænding,Træbriketter
Oklahoma Joe's Oklahoma Joe´s grill.
Stor kraftig og stabil grill, hvor du både kan grille, stege og ryge. Produceret af Charbroil. Oklahoma Joe er lavet af kraftige materialer, der giver grillen en meget lang levetid. Grillen har sideboks til rygning. I sideboksen kan der tændes op med træ eller briketter, hvorefter der lægges rygespåner på..
Kategori: Haveindretning - Have,Grill og grilltilbehør,Briket- og kulgrill
Weber grillstarter.
Weber grillstarter. Til hurtig optænding af briketter..
Kategori: Grill & tilbehør - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grilloptænding
Cortina grill/pejs i beton - frostsikker.
Flot udendørs Cortina grill i beton. Kan anvendes med kul eller briketter. Bør limes ved opsætning (se vejledning). Er formalet og derfor klar til brug. Farve/belægning: Hvidt farvet beton (med hvidt Cement). Leveres malet (som foto). Skorstenslim medfølger Leveres med grillrist Frostsikker 450 kg.
Kategori: Haveindretning - Have,Grill og grilltilbehør,Alle grill
Weber optændingsblokke, økologiske 48 stk..
Miljøvenlige optændingsblokke, som gør det nemt at antænde kul og briketter, så de hurtigt er klar til brug. Elsker du din kulgrill, er optændingsblokkene fra Weber® et must. Med et par blokke kommer der hurtigt gang i kullene, så du kan få gang i grillerierne. Så i stedet for at bruge tid på at få tændt.
Kategori: Haveindretning - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grillkul, grillbriketter og rygeflis
Terrasseovn i sort støbejern 120 cm.
Denne terrassevarmer er den mellemste i en serie af tre. Nyd de kølige aftener på terrassen eller tilbered din livret. Ikke blot hygge, men den fungerer som en stor varmeovn i meget lang tid. Godt stort brændekammer til brænde eller briketter. Begrænset vedligehold. Kan stå ude hele året..
Kategori: Havemøbler - Have,Terrassevarmere
BBQ Jet air booster grillstarter.
Mange sværger til den ægte grillsmag, men har ikke tiden til at vente på at briketterne bliver klar til brug. Med BBQ JET Air Booster klargøres briketterne i din grillstarter på kun 8 minutter. JET Air Booster placeres på et plan, ikke brændbart, underlag og tilsluttes el. BBQ JET Air Booster tændes og den.
Kategori: Haveindretning - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grilloptænding
Terrasseovn i sort støbejern 150 cm.
Denne terrassevarmer er den største i en serie af tre. Nyd de kølige aftener på terrassen eller tilbered din livret. Ikke blot hygge, men den fungerer som en stor varmeovn i meget lang tid. Godt stort brændekammer til brænde eller briketter. Begrænset vedligehold. Kan stå ude hele året..
Kategori: Havemøbler - Have,Terrassevarmere
Weber optændingsblokke.
Weber Optændingsblokke - 24 stk De miljøvenlige optændingsblokke fra Weber afgiver ikke smag til maden og gør det nemmere at tænde hurtigt op. Brug ikke for mange briketter, når du griller. Det bliver nemmere at styre varmen, som ikke ryger helt op i det røde felt – og det er mere økonomisk. I Webers.
Kategori: Grill & tilbehør - Have,Grill og grilltilbehør,Grilltilbehør,Grilloptænding
Hårdttræsbriketter 4 paller.
Oplev fordelene ved hårdttræsbriketter med disse 4 paller briketter. Hårdttræsbriketterne er fremstillet af 100% rent træ uden tilsætningsstoffer af nogen art. Det betyder, at briketterne brænder længere end de traditionelle briketter. Brændværdien for hårdttræsbriketter er ca. 4600 kcal/kg. Askeprocenten er.
Kategori: Ventilation og opvarmning - Have,Brænde og andet optænding,Træbriketter
V3
Kategorier på sider:

Helstegt oksemørbrad med honningglaserede urter Kuglegrill Varmrøget laks Weber kuglegrill Grill Sådan griller du anden på din kuglegrill Burger på grill Fordelene ved en kuglegrill Flæskesteg på kuglegrill Briketter Kylling i kuglegrill Grillsæt Gasgrill Grillet lammekølle
 
 
 Du er her: Kuglegrill - Bolig Kuglegrill - - Hvad er Kuglegrill en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.